Wie ben ik?

"What if I fall... But my darling, what if you fly?"
Een uitspraak, die veel voor mij heeft betekent in het proces wat ik heb mogen doorlopen. Van de angst om te vallen, naar durven voelen, ontladen, loslaten en me lichter en completer voelen.
Zonder hier een lang verhaal over mijn ervaringen te vertellen, wil ik vooral benadrukken hoe de Holistische integrale massagetherapie mij heeft ondersteund in mijn transformatieproces. 
Ik maakte kennis met de signalen van mijn lijf, maar ook de achterliggende verhalen, emoties, mechanismen. Door, samen met mijn holistische integrale massagetherapeute, met aandacht naar pijnlijke / spanningsplekken in mijn lijf te gaan, kwamen er verhalen los, kon ik ontladen, opruimen en kreeg ik plek voor nieuwe energie. Mijn lichaamsbewustzijn groeide, mijn 'bagage' mocht een plek hebben en er ontstond nieuwe ruimte van binnen en van buiten. 
Ik voel dat het tijd is om door te geven wat ik zelf heb mogen ervaren / leren. 
Graag nodig ik je uit om uit je hoofd, meer in je lijf te zakken.

Marjolein Daam

Waar woon ik

De Nieuwe Maesberg
Tiny Village en Holistisch Trainingscentrum

Weg van alle hectiek van alledag, maar toch maar 7 kilometer verwijderd van het centrum van Arnhem ligt De Nieuwe Maesberg verscholen, midden in de bossen. Wie de Harderwijkerweg inrijdt wordt direct betoverd door de schoonheid van het bos en de heide.